Erasmus og Partnere

Ny indsigt og værktøjer til det gode samarbejde.

Kunden

Erasmus og partnere A/S arbejder med rådgivning og projektering i forbindelse med energi-, installations- og konstruktionsteknik samt brandrådgivning. Virksomheden er beliggende i Aalborg samt Hjørring og består af cirka 30 medarbejdere. 

Udfordringen

Jeg blev kontaktet af virksomhedens arbejdsmiljømedarbejder, som vil høre, om jeg kunne hjælpe dem med trivselsarbejdet forud for den årlige Company day, hvor alle medarbejderne skulle deltage. Her skulle fokus være på det gode samarbejde.

Løsningen

Vi startede samarbejdet op med at anvende en medarbejdermåling udviklet af Insights radar, https://metteholmgaard.dk/insightsradar/ hvor vi målte på samarbejde, kommunikation, motivation, stress og ledelse, for at vi kunne finde ud af, hvor vores fokus skulle være på Company day.

På selve company day, som foregik i 24 timer, var alle medarbejdere samlet. Jeg havde lavet et spændende program med lego-øvelser, samarbejdsøvelser, oplæg om det gode samarbejde, og hvordan man kommunikerer med mennesker, der er en anden type end en selv. Her blev det meget tydeligt, hvor det oftest går galt med kommunikationen, og det gav gode refleksioner til hvad alle skulle tilbage på arbejdet og justere på.

CompanyDay 2022! 24 herlige og lærerige timer på Hotel Viking i Sæby sammen med kollegerne og fokus på kommunikation og feedback. Frisk og superkompetent ledet af Mette Holmgaard der fik rykket ved vores forestillinger, indstilling og vaner.

Citat medarbejder

Stor tak til Mette for et spændende og lærerigt program!

Thomas Ellitsgaard, Ejer