Samarbejde

Misforståelser mellem medarbejdere er ofte årsagen til samarbejdsvanskeligheder. Det er naturligt at tro, at de andre i teamet tænker som en selv. I en travl hverdag kan man glemme at inkludere sine kolleger i vigtige opgaver og beslutninger.

Manglende forventningsafstemning

En adfærd jeg ofte ser eller høre om, er medarbejdere som ikke får sagt forventningerne højt til hinanden. Den forskellighed som før var en styrke i et samarbejde, skaber nu et større gab mellem medarbejderne. Hvis det gab bliver større, får det konsekvenser for den enkelte medarbejder som f.eks. manglende motivation, engagement og trivsel.

Jeg kan bl.a. hjælpe jer med;

De metoder jeg bruger, er en person- eller samarbejdsprofil eller Play Your Talent. Det er værktøjer, der hjælper med selvindsigt, større forståelse for ens styrker og de talenter som dræner en i et samarbejde mm.

Læs mere om People Tools her..

Læs mere om Play Your Talent her..

Bogen “Få det nu sagt – Sådan overvinder vi frygten og finder modet til en mere ærlig kommunikation”. Sætter spot på det svære i samarbejdet, og hvordan vi bliver bedre til at være ærlig i vores samarbejde. Nysgerrig læs mere her.