Esmark ferieudlejning

Her er trivslen sat i fokus.

Kunden

Esmark ferieudlejning er beliggende i Hvidesande og består af cirka 100 medarbejdere. Esmark ferieudlejning tilbyder udlejning af sommerhuse ved vesterhavet. Esmark består både af bureauchef, ferierådgivere og serviceteknikere.

Udfordringen

Jeg blev kontaktet af Esmark i forbindelse med at direktionen gerne ville lave en trivselsmåling, da medarbejdernes trivsel er essentiel, for at de kan udføre deres arbejde samt skabe størst værdi for virksomheden og kunderne.

Løsningen

Jeg tog udgangspunkt i GAIS trivselsmåling https://metteholmgaard.dk/gais/ som blev sendt ud til alle medarbejderne i oktober 2021. Der var en høj svarprocent og det gav en rigtig gode forudsætninger for at kigge dybere ind i målingen. Efterfølgende afholde bureauchef og jeg et møde, hvor vi gennemgik trivselsmålingen, hvor vi fik tydeliggjort hvilke områder der skulle arbejdes på for at højne trivslen. 

Hele foråret 2022 har bureaucheferne haft forskellige arbejdsområder i deres afdelinger for at forbedre trivslen.

I august 2022 udarbejdede vi en ny GAIS trivselsmåling for at se om de ny indsatser havde virket. Resultatet af den nye måling var rigtig god og det var et stort skulderklap til alle bureaucheferne og medarbejdere med den indsats de havde lagt i arbejdet.

Der arbejdes videre med at fastholde det gode resultat og der laves en ny måling i 2023.