Familiens hus

Vi vil gerne stå stærkt som team

Kunden

Familiens hus ligger i Aalborg og tilbyder personlig rådgivning om dit barn og familie. De giver råd om familieforhold, trivsel og adfærd, økonomi, ensomhed, opdragelse mm.

Udfordringen

Familiens hus er et 3 årige projekt, og de ønskede at styrke samarbejdet i teamet og sikre at de 5 medarbejdere kom godt fra start og fik god kendskab til hinandens styrker og svagheder.

Løsningen

Alle medarbejdere fik udarbejdet en personprofil fra Peopletools og modtog personlig feedback på deres profiler. Derefter afholdt vi to temadage, hvor vi fokuserede på deres individuelle profiler samt teamets samlede profil. På disse dage fik de redskaber til bedre kommunikation og indsigt, som de kan bruge i det videre arbejde i teamet.

“Familiens Hus har haft et samarbejde med Mette Holmgaard med udgangspunkt i PeopleTools personprofiler. Vi havde et ønske om at stå tættere og stærkere som et team, hvilket forløbet i høj grad har bidraget til. Arbejdet med personprofilerne, har givet os et indgående kendskab til hinandens styrker og udfordringer. Vi har fået en fælles forståelse og et fælles sprog, der giver os gode betingelser for at kunne skabe udvikling og håndtere de udfordringer, der opstår, når vi arbejder tæt sammen som et team.” Sara Elisa Sæther Socialrådgiver