Få det nu sagt

(6 kundeanmeldelser)

160,00 kr. Ekskl. moms

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

Få det nu sagt

– Sådan overvinder vi frygten og finder modet til en mere ærlig kommunikation.

Har du nogle gange svært ved at få delt dine tanker og følelser med en kollega? Siger du det, når nogen ikke overholder jeres aftaler? Hvis din leder er urimelig? Måske tænker du, at du vil gøre det i morgen eller håber, at det går over af sig selv. Nogle gange undlader vi at sige det, der virkelig fylder, selv når vi ved, at det er vigtigt. Men hvorfor siger vi det ikke bare?

Få det nu sagt er en selvudviklingsbog der direkte og ærligt sætter spot på, hvorfor det er udfordrende for os at sige det, der fylder. Her er en vejledning til, hvordan vi konkret kan håndtere en svær samtale. Bogen indeholder en værdifuld blanding af gode råd, historier fra arbejdslivet, teoretiske indsigter og praktiske redskaber, som kan anvendes for at opnå større forståelse for udfordringerne ved ærlighed.

Bogen er en arbejdsbog med refleksionsøvelser, der udfordrer til at fordybe sig til budskabet. Det sidste kapitel: Sådan får vi det sagt, er ment som et opslagsværk, der kan læses igen og igen alt efter, hvor langt man er i forhold til de samtaler, der skal håndteres.

Uanset om du er medarbejder eller leder i private eller offentlige virksomheder, vil denne bog inspirere dig til at forbedre dine kommunikationsevner.

Få det nu sagt tilbyder mere end blot stof til eftertanke. Den motiverer til at konfrontere det, vi frygter. For længslen efter udbyttet ved at få det sagt er stærkere end den frygt, der ellers kan lamme os.

Rigtig god fornøjelse

6 anmeldelser af Få det nu sagt

 1. Charlotte

  Sikken en fantastisk og relevant bog og helt personligt
  Mette. Så fik jeg det sagt og det var så godt. Jeg blev mødt af forståelse og det hele lettede. Så tak for dig og din direkte tilgang til at få tingene sagt👍

 2. Søren

  Et stort tillykke med din første bog. Tak, at du får det sagt, giver inspiration, udfordring og vigtig viden til den gode samtale.
  Ser frem til at høre mere feedback og historier fra mennesker, som får omsat bogen i praksis, og oplever endnu bedre kommunikation og trivsel😊

 3. Tina

  Bogen FÅ DET NU SAGT, skrevet af Mette Holmgaard, opfordrer til reflektion og selvindsigt omkring måden vi kommunikere på, og som titlen påpeger med særligt fokus på det vi ikke får sagt.

  Det vi går og gemmer på, som vokser sig stort og fylder langt mere end det burde. Bogen giver konkrete eksempler på, hvordan vi får de svære ting sagt med respekt for alle parter.

  Konflikter opstår ofte på baggrund af misforståelser, tænk hvis vi havde modet til at spørge ind og få uddybet den egentlige mening med en udtalelse af fra start. Hensigten er sjældent at vi ønsker at træde hinanden over tæerne.

  Bogen giver en god forståelse af hvorfor vi tolker forskelligt i rollerne afsender og modtager, og hvad en god/mindre god relation kan have af betydning.

  Jeg kan varmt anbefale at læse bogen uanset og du er partner, leder, kollega eller medarbejder.

 4. Heidi (verificeret ejer)

  Efter at have læst denne bog sidder jeg tilbage med en masse tanker og inspiration. Den er så konstruktiv og konkret, og samtidig med en dybde, som gør at det bliver en helstøbt oplevelse at læse den.
  Nu vil jeg i gang med at få forberedt mig på at få det sagt, jeg længe har tænkt på, og som forhåbentlig vil være konstruktivt. Det tror jeg godt jeg kan..

 5. Casper Martens (verificeret ejer)

  Bogen giver relevante og konkrette eksempler på hvordan man får taget den lidt svære samtale med en kollega og hvorfor det er vigtigt at få det gjort.

 6. Betinna

  “Få det nu sagt” er en håndgribelige og konkret håndbog, hvor det usagte og svære bliver simplificeret på bedste vis. Det er en bog der tager en i hånden med en form for en opskrift alle kan følge. Det er kun viljen og modet man selv skal bringe med.
  Bogen fik mig til at reflektere over, at jeg har trænet denne praksis i mange år. Det er en “muskel” der skal holdes intakt, og trænes kontinuerligt.
  Tillykke med bogen Mette, vi ses i Musikkens Hus 🙂
  Jeg er fan!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *