Limfjordsskolen

Ledelsesudvikling som en naturlig del af hverdagen.

Kunden

Limfjordsskolen er en del af Vesthimmerlands kommune og er beliggende i Løgstør.

Udfordringen / Løsningen

Efter opfordring fra mit netværk tog jeg kontakt til Forestander Jens Lyngby for at tilbyde ledelsesudvikling. Han blev inspireret af mit oplæg, og fik lyst til at kigge 360 grader omkring hans ledelse af skolen, medarbejderne og afdelingsleder. Vi indledte et forløb over 1 1/2 år.

Jens og hans afdelingsleder blev en fast del af vores ledelsesudvikling, som både indeholdte personprofiler fra Peopletools, oplæg om domæneteorier, forandringsprocesser, kulturændringer, hvad lykkedes vi med som ledelse, og hvor er vi udfordret ift. manglende talenter.

Et meget spændende forløb der gav dem stof til eftertanke og fokus på, hvor der var potentiale for udvikling af dem som ledere.

Vi har haft et stort udbytte af at få udarbejdet ledelsesprofiler og få sparring med Mette. Gennem dette har vi fået indsigt i og bevidsthed om, hvor vores individuelle styrker og svagheder er, og hvordan vi komplimenterer hinanden i ledelsesteamet.

Sparringssessionerne har været øer i en travl hverdag, hvor Mette har hjulpet os med at komme i helikopterperspektiv og få sat mål og retning.

Jens Lyngby, Forstander Limfjordsskolen Løgstør