Gotcha A/S

Hvordan skaber vi større balance i hverdagen?

Kunden

Gotcha er et brandbureau beliggende i Aalborg. De er 26 medarbejdere.

Udfordringen

Gotcha er optaget af at alle trives i hverdagen. De benytter GAIS som trivselsværktøj. De ville gerne have hjælp til, hvordan de kan arbejde med resultaterne af trivselsmålingen i hverdagen. Så det ikke bare bliver en målingen, der ligger i skuffen, men et værktøj som bliver anvendt til både gavn for medarbejderne og ledelsen.

Løsningen

Et af elementerne i GAIS-trivselmålingen er faktoren Balance. Vi udarbejdede en personale dag for alle medarbejderne, hvor vi fokuserede på hvad er kvalitet i arbejdet. Hvilke forventninger har vi til os selv. Hvilke forventninger har vi som kollegaer til hinanden. Hvad forventer ledelsen af os. Hvornår er nok nok i arbejdet. Hvordan skaber vi en balance mellem den tid, vi har til at løse opgaven, og den kvalitet vi gerne vil have. Dagen var en vekselvirkning mellem oplæg, samtaler og øvelser.

Bureaulivet er fyldt med estimater, ambitioner og spændende udfordringer. Elementer der til tider kan være svære at balancere – både for den enkelte og i fællesskab. Mette har hjulpet os med at tale om det og givet os redskaber, så vi kan fortsætte balancegangen og passe på hinanden.
Mette Kiel Jensen Head of Online Marketing hos Gotcha