Bilsyn Vodskov

Mine medarbejdere er vigtige, og jeg vil gerne kunne fastholde dem.

Kunden

Bilsyn Vodskov er beliggende ved Aalborg og syner motorkøretøjer.

Udfordringen

Thorkil Greve er ejer af Bilsyn Vodskov og kontaktede mig i 2019. Hans medarbejders trivsel var vigtig for ham, og han ville gerne fastholde dem i mange år frem. Han oplevede nogle kommunikative udfordringer og søgte input til håndtering af disse.

Løsningen

Efter et par snakke kom vi frem til at få lavet en personprofil på Thorkil. Resultaterne af profilen gav nogle a-ha oplevelser, og gennem vores ledersparringsforløb fik Thorkil indsigt i hans styrker ift. ledelse og kommunikation. Det blev også tydeligt, hvor han skulle være ekstra opmærksom ift.  kommunikationen med hans medarbejdere. 

De snakke blev startsskuddet til et langvarigt samarbejde med Bilsyn Vodskov. Ledersparring med konkrete input, som Thorkil kunne omsætte med det samme overfor medarbejderne, opfølgning på de tiltag og nye ideer. Der blev også brug for at ansætte en ny medarbejder, og i den forbindelse stod jeg for rekrutteringsprocessen.

Hatten af for Thorkil ift. at han med 2-3 medarbejdere søger hjælp og sparring og gør en stor indsats for at fastholde sine medarbejdere.

“For mig, som er ejerleder i en lille virksomhed, har Mette været en utrolig stor ressource at kunne trække på. Da jeg har stor fokus på fastholdelse af mine medarbejdere via det at skabe en attraktiv arbejdsplads, bruger jeg derfor Mette til sparring og forberedelse ift. personalesamtaler, møder og omkring mine medarbejderes trivsel, som jo er meget individuel. Jeg har med stor succes brugt Mette til rekruttering i virksomheden, hvor hun stod for alt det praktiske samt som sparringspartner omkring udvælgelsen og til selve samtalerne. Mette er virkelig god til at komme rundt om den enkelte ansøger således virksomheden får det perfekt match. Jeg kan give Mette mine varmeste anbefalinger.”

Thorkil Greve, Ejer