Inspirations workshop

Hvem vil ikke have drive , energi og være hurtig frem for rastløs, drænet og langsom?

495,00 kr. eksl. moms

24 på lager

Beskrivelse

Kender du det med overspringshandlinger, det sker måske ubevidst, fordi du ikke er så god til det, du skal lave. Kontra den energi du får, når du laver, det du er god til?

Hvem vil ikke have drive , energi og være hurtig frem for rastløs, drænet og langsom? Det jeg kredser om er vores talenter, og hvordan vi kan få sat flere af dem i spil i vores arbejde.

Forskning peger på, at vi yder 30% mere, når vi bruger vores top talenter. Det tror jeg, vi er mange, der ønsker i vores arbejde.

Du inviteres til en inspirations workshop, hvor jeg vil løfte sløret for et talent værktøj, som kan afdække dit talentpotentiale på 12 min.

Du får indsigt i dine top ti talenter og dine fem bundtalenter. Du får spændende materiale, der giver dig indsigt i styrken ved talenterne samt udfordringer og meget mere. Det hele foregår på en app, så du altid har dine svar ved hånden.

Workshoppen indeholder et kort oplæg om talenter, appen/værktøjet og så skal vi ellers game via appen, så du kan få indsigt i dine talenter.

Jeg vil vise, hvordan du som leder og HR kan bruge værktøjet til medarbejder- og teamudvikling. Eller er du coach, hvordan du kan bruge værktøjet i den sammenhæng.

Workshoppen er for ledere, HR-konsulenter, vejledere/coaches.

Dato: 26. oktober

Tid: 15.30-17.30

Tilmeldingfrist: 19 oktober

Tilmelding er bindende

Sted: Mødestedet, Gugvej 158, 9120 Aalborg SØ

Forplejning: Kaffe/the samt godt til ganen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Inspirations workshop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gå ikke glip af 2 spændende timer.

D. 26 oktober inviterer jeg til en inspirationsworkshop. Her præsenterer jeg dig for værktøjet Play your talent, hvorfor vi skal have fokus på talenter i vores virksomheder samt hvilken værdi den viden vil skabe for dig/jer. Interesseret…