Blade test centre

Det gode samarbejde mellem to faggrupper.

Kunden

Blade test centre A/S er beliggende i Aalborg og er et testlaboratorium der håndtere vindmøllevinger.

Udfordringen

Blade test centre ønskede at få hjælp og sparring, hvor fokus omhandlede bedre kommunikation og samarbejde. Udfordringen omhandlede, at få to forskellige faggrupper med forskellige kommunikations retninger, til at blive bedre til at samarbejde i hverdagen.

Løsningen

Jeg lavede et samarbejde med Rold Skov Adventure https://www.roldskovadventure.dk som havde arrangeret en masse samarbejdsøvelser, som udfordrede medarbejderne på kommunikation og samarbejde.

Jeg startede dagen ud med et oplæg der omhandlede det gode samarbejde. Efterfølgende blev jeg resten af dagen for at observere medarbejdernes måde at kommunikere og samarbejde på. Sidst på dagen evaluerede vi i fællesskab på mit oplæg og øvelserne, hvorefter medarbejderne blev afklaret med hvad der fremadrettet skulle arbejdes med i forhold til samarbejde.

Det blev tydeligt gennem øvelserne, hvor der opstod udfordringer mellem medarbejderne. En af de vigtigste pointer medarbejderne tog med var, at det er en god ide at gentage det hinanden siger, for at blive afklaret med om man har forstået hensigten med det modparten vil sige. 

Så alt i alt en rigtig god dag, hvor jeg hjalp med at få virksomhedens medarbejdere til at skabe en bedre kommunikation samt forståelse for hinanden i en travl hverdag.